martes, 18 de marzo de 2014

PREMIO APILA PRIMERA IMPRESIÓN '14








Aqui una muestra de algunas de las ilustraciones presentadas en el concurso que organiza la editorial Apila.
El cuento a escoger era libre. Yo escogí "Hansel y Gretel" por la estrecha relación que tiene este cuento con mi niñez y por ser una de esas historias que, aunque orientada para los más pequeños, tiene una atmósfera que cautiva a cualquier adulto. 
La realicé integramente con lápiz. 

3 comentarios:

tobuushi dijo...

Super xules!!!

tobuushi dijo...

He repassat el teu blog des del primer dia, com has canviat. Una evolucio molt bona. Ha estat un plaer poder gaudir del teu treball. Espero veure moltes coses mes d'ara endavant.
Una de les coses que mes m'ha agradat es el teu bloc d'apunts, aquell que tens amb princeses, reis i cavalls i un castell.
M'has fet reflexionar que haig tornar al bloc i al paper, per buscar els personatges abans de tirar pel dret com faig amb l'Illustrator. Sempre amb presses! Quans personatge s'hauran quedat dins el llapis, i com els hauria pogut fer millor si els hagues dedicat mes temps i cura com fas tu.
M'agradaria passau una setmana treballant amb tu colze a colze per aprendre.
Guau! Ho dit moltes vegades, pero estic flipant!!!

Araceli Plata Jiménez dijo...

Mil gràcies per els teus comentaris Isaac. Valoro moltíssim tots els comentaris o crítiques que em fan però si a més, arriven de persones amb tanta qualitat artística millor encara.
Espero de debò segueixis la meva feina, per part meva no cal que t'ho digui, ja t'ho he explicat al teu blog. Fan nº 1!
M'en alegro que veure les fotos dels meus esboços et faci retornar a aquesta part, per a mi, tant bàsica del procés creatiu. Et diré que és la part on més temps passo desenvolupant una feina. Tinc moltíssimes llibretes plenes d'apunts on també es veu reflectit tota la meva trajectòria creativa.
Son el meu Google personal, allà trobo tot el que necessito.